Ik Werk Enkel Op Afspraak:

Over mij

Over mij

Even voorstellen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Brigitte Thijssen-Palthe en een aantal jaren geleden ging mijn pad opeens een hele andere kant op dan dat ik gedacht had. Al jarenlang werk ik met plezier mee in de zaak van mijn man en op die manier kwam ik veel in contact met mensen die me vertelden over allerlei fysieke en psychische klachten. Ik scheen een bepaalde openhartigheid op te roepen en vond dat ik er daar meer mee moest doen.

Ik ben begonnen met diverse Reiki-opleidingen (1,2 en master) en vervolgens tot de opleiding massage therapeut. Diverse opleidingen en cursussen volgden elkaar in een razend tempo op. Ondertussen werd mijn praktijk een feit en het dagelijks geven van massages en/of behandelingen bracht mij tot de HBO-opleiding van triggerpoint therapeut. Ook volg ik nog steeds diverse opleidingen om me steeds te verbeteren. Mijn behandelingen bestaan vaak uit een combinatie van verschillende therapiën.

Over de triggerpointbehandelingen ben ik razend enthousiast omdat ze zoveel kunnen doen voor mensen met pijn, stijfheid en spierzwakte. Er wordt vaak te snel geopereerd en medicatie voorgeschreven. Pijn onderdrukken is wat anders dan het opzoeken van de oorzaak. Veel te vaak krijgt men helaas nog te horen dat er niets aan te doen is en dat men er maar mee moeten leren leven .Ook kan triggerpointtherapie preventief werken, vooral bij sporters of mensen die veel lichamelijk werk doen.

Meer intormatie over triggerpoint-therapie, massage en reiki vind je op deze website.
Bij eventuele vragen kun je natuurlijk altijd mailen of bellen (06-44266748).

Erkend Door:

vbag
rbcz
nvst
nibig